Asiakaspalvelu

(ark. klo 8-16)

040 451 0881

 

24h Päivystys
0400 480 380

 

Vikailmoitus

Lomakkeen kautta tehtyjä huoltopyyntöjä käsitellään arkisin klo 8-16. Mikäli asiasi vaatii välitöntä reagointia (esimerkiksi vesivahinko tai oven avauspyyntö) soita asiakaspalveluumme. Mikäli osoitettasi ei löydy hausta, soitathan asiakaspalveluumme.

Alla olevasta painikkeesta pääset katsomaan vastuunjakotaulukon, johon on eritelty kunnossapidon ja huollon vastuualueet taloyhtiön ja osakkaan välillä. Tulkinnat vastaavat asunto-osakeyhtiölakia. Tarkista mahdolliset poikkeukset taloyhtiösi yhtiöjärjestyksestä.

Vastuujakotaulukko

 

 

Salli evästeet täyttääksesi lomakkeen.

 

 

Me arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen ja noudatamme hyvää tietojenkäsittelytapaa. Kanta-Hämeen Kiinteistöala tarjoaa kiinteistöhuoltopalveluita taloyhtiöiden käyttöön ja huolehtii taloyhtiöasiakkaidensa asukkaiden huoltopyynnöistä. Pääsääntöisesti lomakkeella kerättyjen ja palvelussa ylläpidettävien asukkaiden henkilötietojen osalta taloyhtiö toimii ko. rekisterin rekisterinpitäjänä. Kanta-Hämeen Kiinteistöala Oy käsittelee taloyhtiön rekisteriin kuuluvia henkilötietoja kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoamiseksi taloyhtiön lukuun. Kanta-Hämeen Kiinteistöala Oy toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä tilaaja-asiakkaana (kuten taloyhtiöt) toimivien tahojen päättäjien ja yhteyshenkilöiden yhteystietojen osalta ja silloin kun asiakassuhde syntyy Kanta-Hämeen Kiinteistöala Oy:n ja asukkaan välille suoraan esim. ovenavauspalveluun liittyen. Lisätietoja Kanta-Hämeen Kiinteistöala Oy:n henkilötietojen käsittelystä saat täältä.

 

 
 

450

kiinteistöä

hoidossa

45

vuotta

asiakaspalvelua

8

ammattialan

palvelua 

Osoite

Lautatarhankatu 4, 1.krs, 13110 Hämeenlinna
Y-tunnus 0809414-4

24h Päivystys

0400 480380

       

 Tietosuojaseloste - Evästekäytännöt - Verkkosivut Opiferum Oy