Paikallista ja laadukasta palvelua kiinteistöllesi

Etusivu » Palvelut

Palvelut

Me huolehdimme kiinteistöstäsi kuin omastamme. Voit huoletta jättää kiinteistösi ylläpidon hoitoomme – meiltä löytyvät ammattilaiset kaikkiin kiinteistön ja piha-alueiden tarpeisiin aina kiinteistönhoitajasta arboristeihin asti. Me toimimme paikallisesti, yrittäjähenkisesti, reilusti ja vastuullisesti. Olemme erikoistuneet asuinkiinteistöjen hoitoon, lisäksi saat meiltä kiinteistöpalvelut kaikkien muidenkin kiinteistöjen ylläpitotarpeisiin. Meillä kiinteistönhoitajat toimivat tiiviisti lähellä sinua, valmiina reagoimaan muuttuviin tarpeisiin. Tutustu palveluihimme! 

Kiinteistöhuolto

Tarjoamme ympärivuorokautista päivystyspalvelua kiinteistön tai henkilön turvallisuutta uhkaaviin ongelmatilanteisiin kaikkina vuodenaikoina.

Lue lisää

Tekninen kiinteistöhuolto

Saat meiltä kattavat kiinteistötekniikan palvelut luotettavasti ja vuosien kokemuksella.

Lue lisää

Puhtauspalvelut

Tarjoamme siivouspalvelua yrityksille ja kiinteistöyhtiöille Hämeenlinnan seudulla. Puhdas työympäristö on tärkeä asia sekä irtaimiston, että kiinteistön pintojen kunnossa pidon kannalta, että ennen kaikkea lue terveen ja viihtyisän työympäristön.

Lue lisää

Ulkoalueiden hoito

Saat meiltä kiinteistojen ulkoalueiden ja pihojen hoitoa. Tutustu kattavaan palveluvalikoimaamme.

Lue lisää

Viherrakentaminen

Saat meiltä monipuoliset viherrakentamisen palvelut. Tutustu palveluihimme tarkemmin.

Lue lisää

Remontti- ja maalauspalvelut

Kanta-Hämeen Kiinteistöalan kautta taloyhtiöt ja yksityistaloudet saavat myös remontoinnit ja maalaustyöt.

Lue lisää

Maanrakennusurakointi

Suoritamme asiakkaan tilaamat maanrakennustyöt vuosien kokemuksella. Kalustomme soveltuu niin pienille kuin isommille urakoillekin.

Lue lisää

Kone- ja vaihtolavapalvelut

Saat meiltä auraukset, lumen poistot, lehtien lakaisut, hiekoitushiekan poistot, katujen pesut yms. Tutustu palveluihimme tarkemmin.

Lue lisää
vaihtolavat

Päivystys

Olemme valmiudessa 24/7 ja reagoimme nopeasti, jos kiinteistöllä tarvitaan apua.

Lue lisää

Puutarhuripalvelut

Hyvin hoidettu piha ja puutarha nostaa asunnon arvoa ja on tärkeä tekijä asumismukavuudessa. Kiinteistöhuoltomme kautta saatte ammattitaitoiset tekijät istuttamaan uutta ja hoitamaan vanhaa.

Lue lisää

PHM Digital

Haluatko hoitaa taloyhtiön asioita helposti? Onnistuu! Tarjoamme asiakkaillemme helppokäyttöisen verkkopalvelun, PHM Digitalin. PHM Digital antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille ja isännöitsijälle sekä kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien kiinteistössä toimivien tahojen kesken.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot