Paikallisesti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti

Etusivu » Palvelut » Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto

Tarjoamme ympärivuorokautista päivystyspalvelua kiinteistön tai henkilön turvallisuutta uhkaaviin ongelmatilanteisiin kaikkina vuodenaikoina. Ovenavauspalvelumme takaa asukkaille pääsyn asuntoon myös avaimen hukkuessa. Kiinteistöhuolto valvoo ja varmistaa myös, että kiinteistö ja sen ulkoalueet ovat jatkuvasti kunnossa.

Kanta-Hämeen kiinteistöala huolehtii rakennusten ja ympäristön kunnossapidosta. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on käytössään alan toimivimmat koneet ja välineet. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme, jotta he pystyvät vastamaan aina kiinteistöjen laitteista ja tekniikasta.

Kiinteistöhuolto huolehtii samalla viheralueista ja muista kiinteistön ulkoalueista, että niiden käyttö on turvallista ja logistiikka toimii. Jokaiselle kiinteistölle on nimetty oma vastuullinen huoltomies, joka vastaa kiinteistön asumismukavuudesta ja turvallisuudesta. Toimintamalli mahdollistaa sen, että kunkin kiinteistön tarpeet tulevat yksilöllisesti huomioiduksi tutun kiinteistönhoitajan tuntiessa paikat, joihin huomiota tulee erityisesti kiinnittää.

Palvelu toimii ketterästi muuttuvissa tilanteissa

Huoltomiesjärjestelmän myötä myös asiakkaiden ja isännöitsijöiden on helppoa asioida tutun henkilön kanssa. Toimintatavassamme on huomioitu vanhan talonmiesjärjestelmän parhaat puolet: läheisyys, turvallisuus ja henkilökohtaisuus.

Ympärivuorokautinen puhelinpäivystys takaa joustavan palvelun ja turvallisuuden. Henkilöstö- ja kalustoresurssimme takaavat nopeat korjaukset Hämeenlinnassa.

Alla olevasta painikkeesta pääset katsomaan vastuunjakotaulukon, johon on eritelty kunnossapidon ja huollon vastuualueet taloyhtiön ja osakkaan välillä. Tulkinnat vastaavat asunto-osakeyhtiölakia. Tarkista mahdolliset poikkeukset taloyhtiösi yhtiöjärjestyksestä.

Vastuunjakotaulukko

PHM Digital
Verkkopalvelumme antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille, isännöitsijälle ja kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien tahojen kesken.
Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot