Asiakaspalvelu

(ark. klo 8-16)

040 451 0881

 

24h Päivystys
0400 480 380

Kiinteistöhuolto

Tarjoamme ympärivuorokautista päivystyspalvelua kiinteistön tai henkilön turvallisuutta uhkaaviin ongelmatilanteisiin kaikkina vuodenaikoina. Ovenavauspalvelumme takaa asukkaille pääsyn asuntoon myös avaimen hukkuessa. Kiinteistöhuolto valvoo ja varmistaa myös, että kiinteistö ja sen ulkoalueet ovat jatkuvasti kunnossa.

Kanta-Hämeen kiinteistöala huolehtii rakennusten ja ympäristön kunnossapidosta. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on käytössään alan toimivimmat koneet ja välineet. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme, jotta he pystyvät vastamaan aina kiinteistöjen laitteista ja tekniikasta.

Kiinteistöhuolto huolehtii samalla viheralueista ja muista kiinteistön ulkoalueista, että niiden käyttö on turvallista ja logistiikka toimii. Jokaiselle kiinteistölle on nimetty oma vastuullinen huoltomies, joka vastaa kiinteistön asumismukavuudesta ja turvallisuudesta. Toimintamalli mahdollistaa sen, että kunkin kiinteistön tarpeet tulevat yksilöllisesti huomioiduksi tutun kiinteistönhoitajan tuntiessa paikat, joihin huomiota tulee erityisesti kiinnittää.

Palvelu toimii ketterästi muuttuvissa tilanteissa. Huoltomiesjärjestelmän myötä myös asiakkaiden ja isännöitsijöiden on helppoa asioida tutun henkilön kanssa. Toimintatavassamme on huomioitu vanhan talonmiesjärjestelmän parhaat puolet: läheisyys, turvallisuus ja henkilökohtaisuus.

Ympärivuorokautinen puhelinpäivystys takaa joustavan palvelun ja turvallisuuden. Henkilöstö- ja kalustoresurssimme takaavat nopeat korjaukset Hämeenlinnassa.

Alla olevasta painikkeesta pääset katsomaan vastuunjakotaulukon, johon on eritelty kunnossapidon ja huollon vastuualueet taloyhtiön ja osakkaan välillä. Tulkinnat vastaavat asunto-osakeyhtiölakia. Tarkista mahdolliset poikkeukset taloyhtiösi yhtiöjärjestyksestä.

Vastuujakotaulukko

  

 

450

kiinteistöä

hoidossa

45

vuotta

asiakaspalvelua

8

ammattialan

palvelua 

Osoite

Lautatarhankatu 4, 1.krs, 13110 Hämeenlinna
Y-tunnus 0809414-4

24h Päivystys

0400 480380

       

 Tietosuojaseloste - Evästekäytännöt - Verkkosivut Opiferum Oy