Asiakaspalvelu

(ark. klo 8-16)

040 451 0881

 

24h Päivystys
0400 480 380

Maarakennusurakointia ammattitaidolla

Suoritamme asiakkaan tilaamat maanrakennustyöt vuosien kokemuksella. Kalustomme soveltuu niin pienille kuin isommille urakoillekin. Urakointi Kaise suorittaa vesi- ja routaeristykset ja asentaa mm patolevytykset, sokkeliradonkermit, styroksit ja finfoamit.

Teemme ammatitaidolla salaojitukset kuten taloa kiertävät salaojaputket ja tarkastuskaivot. Olemme vuosikymmenet asentaneet erilaisia sadevesi- sekä viemäröintijärjestelmiä kuten rännikaivoja, viemäröintejä, sadevesiputkia, viemäröintejä ja sadevesikaivoja.
 
Kalustomme mahtuu myös ahtaisiin paikkoihin, joten pystymme urakoimaan pelastusteitä, ahtaita sisäpihoja sekä esimerkiksi autohalleja. Ammattilaisemme perustavat myös niin suuret kuin pienetkin pihat. Teemme perustukset, tasaukset sekä multaukset.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja tiedusteluihin. Kartoitamme ongelmanne ja tarjoamme ratkaisua. Pyydä urakkatarjous kohteestasi.

Tilaukset: Kai Tervapuro 0400 711 089 tai Eero Tervapuro 050 307 0516

  

Ruuvipaalutukset

Toteutamme myös ruuvipaalutuksia ja konekantamme on niiden asennukseen soveltuva lisälaitteineen. Edustamme kotimaisia PaaluPiste Oy:n ruuvipaaluja.

Ruuvipaalu on kestävä perustusmenetelmä kaikkeen rakentamiseen.

Ruuvipaalutus tarjoaa kustannustehokkuutta ilman kaivuu- ja eristystöitä ja sen asentaminen on nopeaa koneellisesti tai jopa käsin kiertämällä. Ruuvipaalun koko ja malli riippuu kohteen koosta, neuvomme oikean tuotteen valinnassa.

Ruuvipaalulle perustettaessa mittavia maansiirtotöitä ei tarvita, ja routaeristys voidaan välttää kiertämällä ruuvipaalun kierrelaippa routarajan alapuolelle. Valutöistä ja kuivumisajoista ei ruuvipaaluille perustettaessa tarvitse huolehtia. Asennus ei myöskään aiheuta tärinää tai melusaastetta, työmaa pysyy siistinä ja perustukset ovat nopeasti valmiit. 

Lue lisää

500

kiinteistöä

hoidossa

45

vuotta

asiakaspalvelua

10

ammattialan

palvelua 

Osoite

Lautatarhankatu 4, 1.krs, 13110 Hämeenlinna
Y-tunnus 0809414-4

24h Päivystys

0400 480380

       

 Tietosuojaseloste - Evästekäytännöt - Verkkosivut Opiferum Oy