Asiakaspalvelu

(ark. klo 8-16)

040 451 0881

 

24h Päivystys
0400 480 380

Kattopaikkaukset

Tiivis katto on koko kiinteistön paras suoja. Palveluihimme kuuluu nyt myös kattojen huollot ja korjaukset. Normaali kuluminen, yksittäiset katon vauriot ja niiden korjaaminen eivät yleensä vaadi koko katteen uusimista. Katteen korjaaminen on taloudellinen ja järkevä vaihtoehto jatkaa katon elinkaarta jopa vuosikymmenillä.

Huollamme ja korjaamme erilaisin menetelmin ja materiaalein kattojen, kattoikkunoiden, kourujen sekä parvekkeiden vesieristeet. Meiltä onnistuu pitävät seinäliitokset ja piippujen tyvien tiivistäminen. Kattohuoltoon voidaan myös yhdistää kulkusiltojen ja lumiesteiden kiinnitykset ja erilaiset läpiviennit.

Työstämme kaikki kattomateriaalit - huopakatot, tiilikatot sekä peltikatot. Asennamme myös tiilikatoille RoofTechin sammalnauhat joka on varma ja hyväksi havaittu ratkaisu estää sammaleen ja jäkälän kasvu.

Kattojen huollot suoritetaan pääosin lämpimänä vuodenaikana, mutta Arctic Seal ratkaisun avulla voidaan vuotavaan rakenteeseen asentaa myös pakkasella väliaikainen tiivistys huonoissakin sääolosuhteissa. Myöhemmin saumausta voidaan jatkaa Enkopur-tiivistysmenetelmällä.

Lue lisää tuote-esitteistä:


 

450

kiinteistöä

hoidossa

45

vuotta

asiakaspalvelua

8

ammattialan

palvelua 

Osoite

Lautatarhankatu 4, 1.krs, 13110 Hämeenlinna
Y-tunnus 0809414-4

24h Päivystys

0400 480380

       

 Tietosuojaseloste - Evästekäytännöt - Verkkosivut Opiferum Oy