Asiakaspalvelu

(ark. klo 8-16)

040 451 0881

 

24h Päivystys
0400 480 380

Konseptimme

  

Kanta-Hämeen Kiinteistöala ja Urakointi Kaise ovat toimineet Hämeenlinnassa jo yli 45 vuotta.

Olemme kokonaisvaltaisen palvelun tarjoava yritys, jolle asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa.

Kanta-Hämeen Kiinteistöala hoitaa kiinteistöt kuin kiinteistöt. Olemme toimineet kiinteistönhuoltajina Hämeenlinnan suurissa kohteissa vuosikymmenet, joten ammattitaitoa on kertynyt. Kiinteistönhoitajamme tietävät ja tuntevat kohteiden tarpeen.

Urakointi Kaise taas tarjoaa maansiirtoon liittyvät työt ja koneistomme soveltuu niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Teemme erilaiset maansiirtotyöt, liittyivät ne sitten multaukseen tai viemäriverkoston kaivuuseen. Laitteistostamme löytyy erilaiset koneet jokaiseen kohteeseen.

Pidämme suuret kiinteistörakennukset kunnossa sekä hoidamme tietysti myös pienemmätkin kohteet. Kalustossamme olevalla kurottajalla pääsemme huoltamaan korkeidenkin rakennusten huoltotoimenpiteet tai vaikka siirtämään vaativissa rakennuskohteissa olevat tarvikkeet.

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 100 työntekijää.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset kiinteistöllesi huoltopalvelua tai olet maansiirtotyön edessä.

Me hoidamme työn laatutakuulla.

Kanta-Hämeen Kiinteistöala on PHM partneri - osa PHM Groupia. PHM Group on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.
 

  

 

450

kiinteistöä

hoidossa

45

vuotta

asiakaspalvelua

8

ammattialan

palvelua 

Osoite

Lautatarhankatu 4, 1.krs, 13110 Hämeenlinna
Y-tunnus 0809414-4

24h Päivystys

0400 480380

       

 Tietosuojaseloste - Evästekäytännöt - Verkkosivut Opiferum Oy